För att kunna registrera dina stolpar i Stolpjakten 2018 behöver du skapa ett nytt användarkonto även om du har deltagit tidigare år!

Med anledning av den nya personuppgiftslagen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018, bestämde vi oss för att rensa alla tidigare användare i vårt register med deltagare. Du måste därför skapa dig ett nytt användarkonto för att kunna registrera dina stolpar. Men du kan naturligtvis använda samma användarnamn som tidigare år när du skapar ditt nya.

Gör så här för att skapa ett nytt användarkonto till stolpjakten:

1. Välj "Logga in" längst upp till höger på sidan. Sen väljer du "Saknar du konto" "Här kan du skapa ett gratis".

2. Skriv de inloggningsuppgifter du vill ha (användarnamn och lösenord), tänk på att systemet skiljer på stora och små bokstäver. Du behöver inte ha en epostadress som användarnamn om du inte vill.
Välj sedan Nästa

3. På nästa sida skriver du in Namn, adress, telefonnummer och ålder. Dessa uppgifter behöver vi för att bl a kunna kontakta dig om du vinner och för vår statistik över vilken typ av deltagar (ålder) vi har. I samband med att du skriver in och sparar de här uppgifterna godkänner du att uppgifterna sparas i vårt deltagarregister.
Välj sedan Nästa 

4. Lämna fältet Premiumkod tomt, Friska Skattkärr använder inte det. Markera om du vill att ditt resultat är synligt i resultatlistan samt om du vill ha våra nyhetsbrev på epost.

5. Markera att du godkänner villkoren.
Välj sedan Klar

6. När allt är klart får du en bekräftelse på skärmen och du kommer tillbaka till startsidan.

7. Du kan när som helst gå in och ändra dina uppgifter om det skulle behövas under Mina uppgifter. Det är även där du går in för att lägga in kartkoder som finns på extrakartorna.