Friska Skattkärr är ett friskvårdsevenemang med varierande svårighetsgrad. Du deltar på dina egna villkor, när och hur länge du vill. Som deltagare är du med och tävlar om fina priser. Motion och frisk luft får du på köpet.

Friska Skattkärr arrangeras av Skattkärrs Skid- och Orienteringsklubb (SSOK) i samverkan med Karlstad Kommun och våra sponsorer.

Ta med kartan och en penna och ge dig ut att leta efter de kontrollstolpar vi placerat ut. De är markerade med ringar på kartan. En kontroll består av en trästolpe med en färg, ett nummer samt en bokstavskod. Färgen anger svårighetsgraden. Grön är lättast, svart svårast. När du hittat en kontrollstolpe noterar du stolpens bokstavskod på kartan.

När du kommer hem går du in på hemsidan skattkarr.stolpjakten.se  under "Mina stolpar" och registrerar de koder du hittat. Varje inregistrerad kod ger dig vinstchans i vinstutlottningen som äger rum efter tävlingens slut.

OBS: För att kunna registrera stolpar från en tilläggskarta måste du först gå in under "Mina uppgifter" och lägga till kartkoden som är tryckt på tilläggskartan.

Med anledning av den nya personuppgiftslagen (GDPR) behöver du skapa ett nytt användarkonto på hemsidan i år även om du har deltagit tidigare år!